Korea: Lidt (for) tæt på..

Billede 16-10-14 04.02.01Jeg har fået en del spørgsmål ang. de praktiske ting ift. min Korea-tur, alt det skal jeg nok opsummere, når jeg er i DK igen og jeg lige har fået samlet mig selv igen :-) Dette indlæg handler mere om mine observationer og tanker de sidste par uger.

Vi rejser med det der hedder Korea-klubben, som selvsagt er en klub for folk som har tilknytning til Korea og det er primært folk, som enten selv er adopteret der har sine forældre med (som mig), eller voksne adoptivbørn som har deres børn med eller par hvoraf den ene er adopteret. Det betyder selvfølgelig også, at der har været en del snak om adoption. For at være helt ærlig, så gjorde det mig en smule utilpas i starten, da det ikke er noget jeg går og tænker over i hverdagen, eller jeg som sådan før har sat ord på. I starten smuttede jeg ud og røg eller spillede Nintendo med de mindre børn, når snakken blev for meget for mig. Men det har givet mig en masse tid til at reflektere lidt over det hele.

Billede 16-10-14 09.56.58En oplevelse, som både gjorde stort indtryk på mig, men som samtidig også var lidt intimiderende, fordi det hele kom lidt tæt på, var vores tur ud til det børnehjem, hvor jeg blev passet. På forhånd kunne man skrive sig op til, at børnehjemmet skulle prøve at opsøge ens biologiske familier. Det havde stort set alle gjort, bortset fra mig. Min storesøster skulle møde sine biologiske forældre og jeg synes det hele var meget mærkeligt. Jeg har aldrig haft lyst til at opsøge mine biologiske forældre. jeg har altid vidst jeg blev afleveret på børnehjemmet dagen efter min fødsel og dernæst sendt til Danmark 3 mdr. senere.  Derfor synes jeg også, det ville være en smule akavet, at sidde overfor nogle, for mig, helt fremmede mennesker og lege happy family – nej tak. Jeg er meget glad for mine nuværende forældre, som har gjort alt for mig hele mit liv. Men nu hvor jeg sidder tilbage på hotelværelset, alene, og de andre er ude og møde deres biologiske forældre, så er der faktisk vokset en lille nysgerrighed inde i mig. Ikke at jeg fortryder mit valg, men mere tanken om, at det kunne være min eneste og måske sidste chance for at møde de mennesker, som har skabt mig.

Nå nok om det, nogle andre ting jeg har fundet ud af mens jeg har været i Korea er, som jeg også nævnte i det første indlæg, at jeg bestemt ikke ligner den gennemsnitlige koreaner. For det første er der mange der tror jeg har fået lavet plastikoperationer i ansigtet (det har jeg altså aldrig fået gjort!), da jeg fra naturens side har det man kalder dobbelt øjenlåg (som alle europæere osv.) langt de fleste asiatere har det man kalder “monolid”, som er når øjenlåget ikke folder. Udover mine øjne har jeg et meget større næsteben end de fleste asiatere, altså ikke lige så flad en næse – og det er åbenbart meget populært i Korea at få lavet netop disse to plastik operationer. Sidst men ikke mindst, så har jeg også en meget mørkere glød end de fleste asiatere. Jeg talte en aften i lang tid med vores lokale guide og forklarede hende min forvirring og hun fortalte mig noget meget spændende. Hun sagde at der var rigtig mange filippinske kvinder, som gifter sig med koreanske mænd og hun bestemt troede jeg var halvt filippiner. Langt de fleste jeg møder på min vej, tror faktisk jeg er filippiner, så det gav god mening i mine ører. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at når jeg kommer tilbage til DK, vil jeg få lavet en DNA test, hvor man kan afgøre hvor ens gener stammer fra (f.eks. 50% koreaner, 30% filipiner og 20%afrikaner – hahaha, hvem ved). Så jeg glæder mig faktisk lidt til at få det afgjort, da det nok har været det spørgsmål jeg har fået stilllet aller flest gange i mit liv (sammen med: Er du i familie med Bruce Lee!)…

Billede 17-10-14 02.47.52 Billede 17-10-14 02.48.08 Billede 17-10-14 05.19.18 Billede 17-10-14 05.20.07 Billede 18-10-14 02.25.14 Billede 18-10-14 00.09.31 Billede 18-10-14 12.15.33 Billede 18-10-14 12.18.23 Billede 18-10-14 12.19.31 Billede 18-10-14 12.21.50 Billede 18-10-14 12.20.23 Billede 18-10-14 12.13.58

OOTD: White turtle neck

outfit_ootd_turtleneck_2

outfit_ootd_turtleneck_5

outfit_ootd_turtleneck_3

outfit_ootd_turtleneck_4

outfit_ootd_turtleneck_1

Boyfriend jeans/Zara – Turtle neck/Zara – Bag/Erbs Denmark – Jewellery/Dyrberg/Kern – Hair/Maria Nila – Jakke/Libertine-Libertine

Her er et rigtig mandagsoutfit med løse busker og løs trøje. Kunne ikke overskue tætsiddende tøj i dag :-) Jeg er vild med min nye turtleneck fra Zara. Som sagt kommer jeg til at bruge en del lyse farver dette efterår og der passer den jo perfekt ind. Jeg elsker den er lidt oversize og at ærmerne ligesom først starter midt på armen – god detalje. Indtil nu har jeg mest brugt den til busker, måske fordi jeg mest har haft busker på (:-)), men den bliver også super flot til nederdel eller udover en kjole.

Kat og jeg skal ses i aften for første gang siden hun tog til Korea og det bliver intet mindre end herligt! Vi har selvfølgelig snakket i telefon et par gange, men i aften skal vi spise middag, snakke igennem og lægger plan for ugen. I må gerne grine af det, men det fungerer altså bare bedst når vi lige har synkroniseret kalendere inden ugen går i gang ;-)

Klik på tingene herunder og se hvor de er fra, så I kan shoppe looket :-)

Make-up guide til smallere ansigt

Jeg blev inspireret af smukke Cecile fra beautyjunkie.dk til at prøve en ny make-up den anden dag og det vil jeg da lige dele med jer :-) Det tog lige lidt tid, men blev ret tilfreds med resultatet, så det kunne jeg godt finde på at gøre lidt mere fremover. Jeg har jo lidt æblekinder, og synes det er så pænt til piger med lidt smallere ansigt. Med den her guide lægger man en mørkere tone 3 steder i ansigtet, så kinder og pande synes smallere og øjnene får et løft.

1# Læg først din almindelig foundation eller mineralpudder og læg den mørkere tone på bagefter.
2# Brug en mørkere pudder, foundation eller cremebronzer lige under kindbenene, helt uden i siden af panden (der hvor du naturligt går lidt ind ad) og på det øverste punkt på øjenlåget. Jeg ligger det på med fingeren, men man kan også bruge en børste. Jeg brugte en mørkere pudder uden shine, men tror jeg vil prøve at få fat i sådan en cremebronzer, for det kunne altså fungere ekstra godt tænker jeg.

IMG_8283
3# Tag en børste og blend den mørke tone ud, så du ikke har skarpe kanter.
4# Ret til med din almindelige foundation eller mineralpudder, hvis det er nødvendigt. Jeg gav lige det nederste af mine kinder lidt normal mineralpudder, da jeg synes den var blevet lidt for mørk. Det er super nemt og noget der faktisk giver ret meget form synes jeg, så det kommer jeg til at bruge rigtig meget fremover – tak for inspo til Cecilie :-)

IMG_8284

Sweater Weather

Sweater_11. HER // 2. HER // 3. HER

Sweater_24. HER // 5. HER // 6. HER

Sweater_37. HER // 8. HER // 9. HER

Sweater_410. HER // 11. HER // 12. HER

Sweater_513. HER // 14. HER // 15. HER

Selvom jeg er i Asien og de fleste sikkert forbinder det med tropisk klima (Thailand!), så er vejret her i Korea ikke ligefrem tropisk. Efteråret er også kommet til Korea, dog med lidt mildere temperaturer end i DK. Man behøver ikke kæmpe jakker og kan i løbet af dagen sagtens gå rundt i t-shirt – har et par enkelte dage haft shorts på midt på dagen. I dag har det dog været rigtig efterårs-agtigt, med regn og blæst! Lige nu sidder jeg og drømmer om store strik trøjer, oversized cardigans og varm kakao (med flødeskum) og det har resulteret i ovenstående cravings! Jeg er og bliver en sol og sommer pige, men jeg elsker også bare oversized strik trøjer og vamsede cardigans, en ting jeg i hvert fald ville komme til at savne, hvis jeg boede i et tropisk klima. Jeg har allerede erhvervet mig de første par strik og cardigans, men jeg kan hermed garantere, at min samling bliver større..

Klik under billederne for direkte links – ALT ER PÅ UDSALG NETOP NU!

Den ultimative Selfie-gadget

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har købt den sejeste SELFIE Gadget, I kid you not, den her gadget kommer til at revolutionere og ændre mit liv, hahahaha. De første par dage i Korea, bemærkede jeg godt alle koreaner rende rundt med den her lange stick med deres telefoner på, først var jeg slet ikke med på hvad det var, men så gik det op for mig, at det var en SELFIE-stang. Helt seriøst, det er så smart. Man forbinder den med sin telefon via Bluetooth og så sidder der en knap på stangen, så udløser og tager billeder på telefonen. En simpel forklaring er, at det er ligesom en forlænget arm. Så det er slut med SELFIEs så tæt på, at man kan se hver en porrer i huden, plus det er så meget nemmere at få baggrund med eller andre med på billedet. Det ser måske en smule spøjst ud og folk i DK kommer helt sikkert til at glo (her i Korea har ALLE, gamle som unge én), men ærlig talt, så er det bare pisse smart. Når Sofie og jeg tager SELFIEs så er det altid Sofie som skal stå til venstre, fordi hun har længst arme og så bedre kan få os begge med. De dage er nu officielt ovre, for jeg tager ASIA med tilbage til DK. Og så kostede den kun knap 100,- Er i ikke bare pisse misundelige på min nye gadget ;-) ?

img_0565img_3500

 

OOTD: Ternet Frakke

Billede 14-09-14 02.13.20Billede 14-09-14 02.16.50Billede 14-09-14 02.14.26Billede 14-09-14 02.08.37Billede 14-09-14 02.20.52Billede 14-09-14 02.18.21Billede 14-09-14 02.15.35Billede 14-09-14 02.12.15

(hold musen over for direkte links) Jacket: Newyorker (kan kun købes i fysiske butikker) // Jeans: 2nd One // Sneakers: Moss Copenhagen // Bag: &other stories

Jeg ved det, jeg har et Jakke-problem!!!! Mens nogle piger har en svaghed for tasker eller sko, så har jeg altså en svaghed for jakker. Halvdelen af min garderobe er jakker (og det siger altså ikke så lidt). Denne jakke fandt jeg også i Newyorker (hold nu op Newyorker er en guldgrube, hvis man lige gider bruge lidt tid på at lede). Den koster igen kun 299,- og så er den i overraskende god kvalitet og har en super god pasform. Jeg synes normalt det er pasformen, man skal gå på kompromis med, når man handler Highstreet – men netop denne jakke, synes jeg sidder helt perfekt oversized (MEGA WIN!). Jeg har allerede fået komplimenter på jakken og endda fået den forvekslet med en Isabel Marant – Hallååå halllååå. Igen forhandles Newyorker desværre ikke online (hvorfor har jeg virkelig svært ved at forstå!), så er I lige så vild med jakken som jeg er, så må I altså slå et smut forbi en fysisk butik.

Moss Copenhagen har jo det vildeste sale, både i en fysisk butik her i Kbh (sikkert også i Århus, Odense osv.), men det er lige gået op for mig, at de altså også har udsalg online. De sneakers jeg har på fandt jeg til 150,- og de har dem også på deres online shop lige her.

Beauty på budget

magasin_beauty_newin_blogger_1

magasin_beauty_newin_blogger_2

Har I været i magasin fornylig? De har lavet deres egen skønhedsserie med både day cream, night cream, face scrub, body oil, neglelakfjerner og en masse mere. Produkterne er effektive, flotte i design og så koster de nogenlunde det samme som de stribede i Matas og der kan de fleste være med.

Jeg har testet det meste af det, og er især vild med de her; Face Scrub og Dip in nail polish remover. Face scrub’en er ikke for hård og ikke for blød. Jeg bruger den et par gange om ugen, og min hud bliver blød som en baby-numse bagefter. Bruger den faktisk sammen med min Clarisonic (læs mere om den her) og så er det altså en omgang ansigtsrens, der vil frem i verden. Den dufter i øvrigt ret så godt, hvilket er et must for mine beauty produkter! Find den her (psst – den koster kun 60,- !!).
Neglelak fjerneren virker hammer godt! Den er super effektiv og det er faktisk det eneste krav jeg har til sådan en størrelse. Den koster kun 50,-, hvilket jeg synes er passende for noget så simpelt som neglelak fjerner. Find den her.
Som I ved betyder det meget for mig, at produkterne er pæne at have stående og det synes jeg bestemt de her er også selvom det er beauty på budget. Helt klassisk og simpelt design – I like! I finder aller produkterne her.

Honeymoon with friends

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_1

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_2

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_4

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_12

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_11

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_9

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_7

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_3

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_8

Heldragt fra Gina Tricot – det er min nye yndlings-gå-i-byen-uniform! Elsker det bare er én ting og vupti, så er man ready for party ;-)

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_6

berlin_holiday_friends_travel_citylife_city_5

Som jeg skrev i går har jeg spenderet weekenden i Berlin sammen med en masse dejlige mennesker. Vi er en hel gruppe af venner, som jeg har kendt siden jeg flyttede til København, og som jeg er sikker på jeg kommer til at kende resten af livet! Der er både par og singler, og alle er venner og veninder på tværs! Jeg er helt utrolig glad for den venne-gruppe både fordi det er fedt med gamle venner, men også fordi det er fedt alle kender hinanden så selv om jeg er sammen med min kæreste er jeg ikke bare “påhæng”. Turen var en gave til et af parrene som blev gift i foråret, så derfor var det “honeymoon with friends”. Vi gik sammen om at give dem en tur til Berlin og så lejede vi en KÆMPE lejlighed på airbnb. Det er seriøst en af de fedeste lejligheder jeg nogensinde har set. Det var en gammel fabriksbygning med store vinduer, cementgulve, højt til loftet og 6 store soveværelser. Synes selv det var en mega fed gave både fordi det bliver et minde for livet og fordi man har lyst til at give mere når man selv er med :-)

Gamle venner er desuden dem man fester bedst med fordi man ligesom ingen hæmninger har (på godt og ondt vil jeg sige ;-)) og jeg skal love for det kom til udtryk i Berlin !! Det var vild ungdom fra vi kom torsdag til vi tog hjem søndag aften. Vi drak øl og spiste lækker mad hele dagen, hvilket billederne også afspejler. Der var nemlig ikke ret meget kultur, men en masse mad, vin, dans og drinks ;-)

OOTD: Zara Culottes

outfit_pink_jacket_autumn_bloggern_danish_soulsisterscph_2

outfit_pink_jacket_autumn_bloggern_danish_soulsisterscph_3

outfit_pink_jacket_autumn_bloggern_danish_soulsisterscph_4

Jacket/New Yorker  – Top/Vintage – Culottes/Zara – Shoes/Zara – Hair colour/Maria Nila

Outfit fra en solskinsdag i sidste uge – outfit billeder i regnvejr er bare ikke særligt fede hverken at tage eller at se på :-) Jeg har en del lyse farver i mit skab lige nu. Man plejer jo ofte at finde de mørke farver frem om vinteren, og det jeg har jeg bestemt også gjort, men har besluttet mig for at bruge mere lyse farver denne vinter end jeg plejer at gøre. Bliver spændende at se om jeg kan holde det var ;-) Synes nemlig det er ret flot til en lys hud med lyse farver. Man skal selvfølgelig ikke forsvinde helt og lade den blege hud gå i et med tøjet, men stylet på den rigtige måde virker det ret godt, hvis I spørger mig.

Jeg skal ud og handle amok i grøntsager og kylling i dag. Som jeg skrev tidligere skal jeg have gang i en form for detox efter alt for meget sprut og friture på turen til Berlin. Er bare så hammer uopfindsom når det kommer til mad, så ender garanteret med kylling, broccoli, tomater og lidt bønner, men det er der nu heller ikke noget galt med, gad bare godt jeg have bare en anelse mere fantasi i køkkenet! Lige meget hvad er det sundere end burger med pommes ;-)

PS. Har I set at boohoo.com lige nu har 20% på alt? Der er ret mange lækre cardigans og jumpsuits siger jeg bare! I skal bare bruge den her kode: WHYNOT og wupti så har I rent faktisk tjent penge i dag ;-)

Bye bye tøjkrise

Så er jeg tilbage fre Berlin og jeg skal love for det er mandag for mig i dag! Jeg er så hammer træt, men stemme er næsten væk, jeg er lidt forkølet, mit hår sidder dårligt, jeg har allerede drukket alt for meget kaffe, jeg har sorte bukser, sort trøje og sorte sko på – kedeligt.dk !! Det var været vild ungdom i Berlin fra vi kom torsdag til vi sad i flyet søndag, så min krop har haft det rigtig hårdt! Jeg skal så meget have gang i en form for detox i den her uge – nogle gode ideer?

Anyway, så er jeg som sagt også havnet i helt sort tøj i dag fordi jeg slet ikke kunne overskue at finde noget lidt sjovere i dag! Har faktisk temmelig mange tøjkriser lige i øjeblikket og tror det er fordi sæsonen er skiftet. Kat og jeg snakker ofte om, at vi får akut og alvorlig tøjkrise når sæsonen skifter! På trods af at mit tøjskab er totalt overfyldt føler jeg aldrig, der er noget at tage på. Og det er altså ikke rigtigt, for der er masser af tøj at tage på! Jeg skal bare altid lige have de nye tendenser integreret i min stil og vænne mig til nye temperaturer :-) Når man går meget op i mode, læser mange blogs, magasiner og kigger på mennesker med god stil på gaden bliver man meget bevidst om, hvilke items man “mangler” i garderoben til de respektive sæsoner. Forestiller mig at I godt kender følelsen af at mangle, selv om man har masser af tøj? ;-) Den følgende lookbook er fyldt med items jeg skal have fat i til min efterårsgarderobe, så jeg kan komme tøjkriserne til livs! Der er alt fra vamset strik, cardigan med mønster, knælange støvler, hat, solbriller, jeans med bootcut, tern, jumpsuits til festerne, striber og jakker – klik på tingene og se hvor de er fra :-)